Over ons

Advies nodig bij het financieren van een huis, het in beeld brengen van je financiële positie of het beter afstemmen van de risico’s die het inkomen bedreigen? Met persoonlijke aandacht en vakkundig advies lossen wij samen jouw vraagstuk op.

Vermulst Financieel Advies is gestart in 2009 nadat ik 25 jaar werkzaam was geweest in verschillende functies in de financiele dienstverlening. Ik heb gewerkt bij een aantal banken o.a. Van Lanschot Bankiers en ABN AMRO Bank en grotere intermediars zoals De Hypotheker en Zicht Adviseurs(voorheen Cantos Financiele diensten).

Ik heb me aangesloten bij Financieel Zeker, een van de grootste financieel advieskantoren van Nederland. Financieel Zeker is een onafhankelijke organisatie en op deze manier wil ik dan ook graag werken. Ik heb geen enkele verplichting tegenover een bank of verzekeringsmaatschappij. Daarom bied ik jou altijd een advies of product aan, wat op dat moment het beste bij jou past. Eerlijkheid en duidelijkheid zijn daarbij begrippen die je altijd van mij mag verwachten.

Han Vermulst

Han Vermulst

Uw adviseur!