Feel good finance

Persoonlijk en deskundig advies

Een bij Financieel Zeker aangesloten advieskantoor komt bij je aan huis voor een persoonlijk advies. Aan de financieel adviseurs stellen wij de hoogste eisen op het gebied van opleiding, deskundigheid en klantgerichtheid. Om dit te bereiken is er een (intern) opleidingsprogramma per vakgebied waarin de financieel adviseur in actief is.

Financieel Zeker

Financieel Zeker is een financiële dienstverlener met heldere visie en oprechte missie. Die hebben samen alles te maken het realiseren van een brede welvaart, voor mens, milieu en maatschappij. Feel Good Finance, noemen we dat. Onze adviseurs staan klaar als je een gedegen hypotheekadvies wil, inzicht in verzekeringen en bewust wil werken aan vermogensopbouw.

We werken onafhankelijk, zijn op de juiste wijze gekwalificeerd en voelen ons betrokken. Wij doen alles om ervoor te zorgen dat je je niet alleen financieel zeker voelt, maar dat je dat ook bent.

Financieel maatwerk

Je bent verzekerd van maatwerk toegespitst op je persoonlijke situatie. Of het nu gaat om bijvoorbeeld de autoverzekering, de inboedelverzekering, de hypotheek, je aanvullend pensioen, rente op je spaargeld, het uitgangspunt van Financieel Zeker is dat je een oplossing geadviseerd krijgt die voor jou op maat gemaakt is. Nu en in de toekomst.

Advies-check vooraf

Een financieel advieskantoor dat verbonden is aan Financieel Zeker biedt je meer zekerheid. Zo wordt een door ons gegeven advies altijd vóóraf door een extra team van deskundige vakspecialisten van Financieel Zeker beoordeeld of deze voldoet aan je wensen, past bij jouw mogelijkheden en of die voldoet aan alle wet- en regelgeving.